Skip to content
Woodstock Studios BBC Shepherd's Bush W12 bright orange staircase in reception room
IMG_7316
IMG_7371

An artist-designed three-bedroom penthouse apartment in the former BBC Studios in Shepherd’s Bush.

Spread across the upper three floors of this iconic building, Woodstock Studios channels joy through colour, pattern and bold furnishings. Originally designed by architects Jonathan Tuckey Design and Francois Girardin, the penthouse was their first project after leaving David Chipperfield’s practice. The interiors were subsequently revamped by the last owner.

The orange staircase pops out of the interior and contrasts beautifully with the vibrant blue walls. In the living room, brightly painted and embroidered Aztec-inspired furniture designed by the former owner added to the vibrant feel. The vertically planed wood cupboards in the kitchen make a bold first impression, which then reveal an ikat-inspired plinth under the cupboards near the window. In the dining area, the eye is drawn to ashen shades of purple, amber and pink. Texture is thoughtfully implemented throughout, with sheepskin throws, rich woods, leather and handwoven linens. The third-floor bedroom, which doubles as a study, leads directly onto one of the property’s two roof terraces and was given the owner’s signature touch of colour – this time in raspberry pink.

Woodstock Studios 1

Spread across the upper three floors of this iconic building, Woodstock Studios channels joy through colour, pattern and bold furnishings.